Referenties

Wat zeggen onze klanten?
Wij zijn trots op ons werk en vinden het dan ook erg leuk om een recensie te krijgen van een van onze clienten en/of ouders..

 

Over Zo'ndag van SD.

Ik woon hier sinds Zo-ndag is opgericht.. Ik heb hier veel geleerd en kan elke dag iets bijleren.  Begeleiders nemen je zoals je bent en oordelen niet. Ik moest van heel ver komen maar dit gaat mij goed af met alle begeleiding en steun die ik van zo-ndag krijg. Zo-ndag bied hulp op alle vlakken en zijn er ten alle tijden voor je. Ze zijn er voor jou als het even minder met je gaat maar zijn er ook voor jou als ze merken dat het goed met je gaat. Als het goed met je gaat gaat het ook goed met hun. Het zijn niet altijd moeilijke gesprekken die je hebt. Je doet vaker ook leuke dingen en er wordt je geleerd dat het leven zin heeft en dat niet alles slecht is. Je mag zijn wie je bent of het goed gaat of niet.  Alle begelei-ders werken met het hart en niet omdat het moet maar omdat het kan. Ik kon geen betere keuze maken als deze. Ik heb bij meerdere instellingen gezeten maar Zo-ndag is de beste stap die ik ooit heb gemaakt in mijn leven en heb ik mij zelf leren ontwikkelen en ben ik erachter gekomen wie ik eigenlijk ben. Ik zou mensen ook ten alle tijden Zo-ndag advis-eren, omdat dit echt een plek is waar je jezelf kunt ontplooien en heel veel kunt leren omdat er met je hart wordt gew-erkt en niet met je portemonee. 

 

Referentie Zo'ndag van ouders.

Zo’ndag is een jong en groeiend bedrijf dat jongeren helpt in de vorm van thuisbegeleiding of beschermd wonen. Als ouders zijn wij erg blij met de ondersteuning van Zo’ndag. De zelfredzaamheid van onze dochter is erg verbeterd, waar wij heel blij mee zijn. Onze dochter heeft een persoonlijke begeleidster en krijgt ondersteuning op het vlak van leven, wonen en het leren. Zo’ndag zorgt voor duidelijkheid en overzicht. Samen overleggen is altijd mogelijk en er wordt goed nagedacht over veranderingen die het leven met zich meebrengt. Kortom Zo’ndag helpt als steuntje in de rug en kan je helpen om je toekomst constructief vorm te geven.